Tuesday, July 9, 2024

De eerste maandbrief

Afgelopen weekend is de eerste maandbrief online verstuurd. Sven Kuil (RC Oosterhout-de Warande) heeft alles op alles gezet om deze in het nieuwe format te vertalen. Dank, dank! Heb je deze niet ontvangen? https://www.rotary.nl/d1610/nieuws_kopij/Maandbrieven/juli-2024

Onze districtsmediacommissie bestaat verder uit Jacqueline van den Bergen (RC Noord en Merwede), onze hoofdredacteur. Alle ingezonden kopij neemt zij zorgvuldig onder handen. En zij is ook degene die de leden iedere keer enthousiasmeert om leuke projecten, bijzondere resultaten en mooie verhalen in te zenden. Ik doe het hier ook nog een keer: >> Aanleveren kopij voor de Maandbrief van de Gouverneur (rotary.nl)  << gebruik deze link om je bericht bij de redactie aan te leveren. Oftewel: wees trots op wat je als club hebt gedaan, van plan bent en deel het met de anderen! 

Cedric Lau (RC De Zwijdrechtse Waard) maakt ook deel uit van ons team. Hij is verantwoordelijk voor de socials. En het leuke/goede is dat Cedric een oud-Rotaracter is. Daarmee hopen we ook een link te kunnen maken met de volgende generatie wat betreft communicatie. En sinds kort versterkt Elly Scheepers ons als 2e webmaster. Elly is een 'bijzonder geval'. Ze woont en werkt in ons district, was daar ook Rotarian, maar nu voorzitter van D5240, een digitale worldwide club https://www.rotaryeclubofoneworld.org/

En ik ben dit jaar het vijfde wiel, omdat ik veel dingen graag overlaat aan deze sterke commissie. Ondertussen blijf ik wel actief in de landelijke redactieraad, die voor de inhoud van de 2 hard copy en 5 online magazines zorgt.

We komen zeer regelmatig online bij elkaar en de volgende uitdaging is onze districtswebsite te reorganiseren. We houden jullie op de hoogte!



Sven



Jacqueline


Cedric


Elly

en Agnes






No comments:

Post a Comment